30/1

Tjena Hopp!
Jag har suttit och läst SOLO , där hittade jag några intressanta grejor. 
Jag har ju då alltid trott att alla modeller äter typ lite som en mus o tränar som tokar! 
Men där hade jag lite fel, endel äter faktiskt! ;) 
Victoria secrets´s modellerna t.e.x. var med i SOLO och de åt flera nyttiga och lät väldigt goda mål om dagen och träna ganska så normalt.
Och tränings formerna var "enkla" grejer som till och med jag skulle klara av att göra :) 
så nu ska jag prova! Så jag gick in på den personliga tränaren de nämde i artikeln Nick Söderblom´s hemsida och hittade endel bra övningar som kanske kan ge mej de resultat på magen jag vill ha :) 
 
Platt som en planka - Vacuum
Luta dig fram mot en stadig pall eller bänk. Kuta lite med ryggen och suuug in magen. Håll in! Det är jobbigt, men försök hålla kvar i en minut. Vila och håll åter en minut. Upprepa 4 gånger.


 
Stabil midja - Twist
Sitt ner med mjuk kropp (nästan lite dålig hållning). Spänn magen och vrid ordentligt från sida till sida. Fäst blicken framåt. Upprepa 20 gånger.
 
 
Makalös Mage - Rutfixaren
Sätt dig på pallen/bänken. Stötta med händerna bakom ryggen och lyft upp knäna. Lås överkroppen i bänken och pressa dig ner. Kuta lite med ryggen. För benen ut och in. Sänk knäna när du för in och ut benen.
 
Får väl prova dessa och se om jag får de resultat jag vill!! :) :) 
 
 
 
 
 
 
 
 

At Work!

Tjabba tjena!! 
 
Efter omständigheterna så har jag tagit mej själv i kragen och jobbar nu mitt första nattpass sen läääänge! typ 2011 april gjorde jag sista nattpasset, sen när jag börja jobba igen så har jag bara kört dagspass!
Känner att Lucas är ju faktiskt bara 1 år & ca 5 månader, såå mamma hjärtat sätter lite stopp!
Efter ha hört från så många att njuta av tiden när de är små, och att man inte får tebax den tiden så fick jag mej en tänkare.. och de stämmer ju??
Så visst vi skulle behöva pengarna som nattpasset ger :) men tror jag bara kan göra de någon gång ibland.. inte en vana :) Kanske när han blivit lite större, men han lär sig så himmla mycket än? Och jag var med när han gjorde alla de andra sakerna första gången:) så de tänker jag fortsätta göra :).. Även om jag gärna vill tjäna de där pengarna ;) såå är de ju inte hela världen om jag tjänar dem om något år eller så ;) om mammahjärtat släpper lite och kan vara en "stor flicka" och ta mer jobb och umgås med min Gofis på helgerna som alla andra människor på jorden gör.. :)
 
Jag skulle gärna vilja att det kom lite mer solsken på kalla Sverige nu.över -30 igår... känner jag behöver lite extra D-vitamin ! vill få igång kroppen så den får motivation att komma iform och njuta av livet!! :) (det var inge gnäll utan fakta) 
 
Sol <3 Värme = Sant! 
 

Nytt År Nya Tag!

Hejsan hoppsan! har inte varit så speciellt trogen till bloggen på länge..
 
Kände inte att jag haft tid! Men nu så ska det bli nya tag på de mesta! 
 
I Träningen , är en av de viktigaste grejerna som ska bli bättre!
 
Har köpt mej en Björnfi**a! kände att alla andra som bor här i urskogen har en såå?? varför va udda?? :P hehe! Värmer utmärkt vi -20 -30 !
 
 
 
 
Har lärt lilla Skrutt tycka om tandborstning! <3
 
 
Myspys i soffan ! Lucas <3 Roxy!
 
 
Lilla sonen äter Blåbärsgröt själv! <3 

RSS 2.0