Sol och värme den 29e Mars

Tjosan Hoppsan!
Nu har jag ätit shake ett mål om dagen, i ca 14 dagar. Jag har under tiden ridit ca 2-3 gr i veckan samt gått promenader och löpband.. och allt jag får är 0,9kg!! Grr.... Nu ska jag börja på zumba 1h 2gr i veckan plus allt de andra!
Det är 2mån kvar tills vi åker till Malta så har inte så mycke tid på mig.... men jag kan ju inte göra mer än mitt bästa ! :)
Lilla Sonen fick åka skoter för första gången i sitt liv idag :) Han gilla det! han satt och små prata och titta omkring på allt :), jätte mysig dag på sjön!
Det börjar bli riktigt vår väder nu!
LOVE IT!!!!
va så mysigt!!
Älskar Min Lucas, Min Robin & självklart Min Roxy<3<3<3<3<3

Burn Baby Burn!

Har joggat/gått på löpbandet i 30 min, en bra början! sen ska jag ut åh gå med mammsegos och hundarna strax :) Burn baby burn!
Har börjat med Shake idag, så nu är de bara att fortsätta ! Hoppas de hinner bli någon skillnad innan Malta i Maj! det är de första målet! så nu är de bara att ligga i och träna så mycke ja bara orkar :)
Robin är ute och röjer snö, sen ska han sova några timmar sen ivåg och jobba med Erik med bröd. Så Sonen och jag får väl mysa ner oss i soffan och kolla på E! som nästan alltid visar något från familjen Kardaschian :D

Alla säger dock : - Man får en annan kropp efter man fött barn, så du kan nog tyvärr glöma att komma i kläderna du hade innan..
Jag svarar direkt: - Nej, jag vet. Men man kan visst komma i kläderna man hade innan, bara man är envis nog att träna och inte ge sig för än man är i sin mål vikt!
En kompis till mig, hon blev SMALARE efter hon fick sitt barn!  Så visst bör det gå! eller det SKA gå!!
Jag SKA komma i mina jeans som jag hade innan jag fick Lucas, så äre bara!!


Hejj Dåå Pööss!

Nu då!

Nu har jag beställt shake`s med Annenas smak, syrran äter dem och de funkar! Så får väl se om de funkar för mig med då... HOPPAS!!!
Önskar att de fanns mer att göra här för mej...Lucas åh jag lever ett helt annat liv, och R har sitt... tror de tyvärr blir så..

Host....snyft...host!

Host...Host....snyft...snyft!...
Göör drygt! Nu har sonen smittat mig.. jag som trodde jag klarat mej.. men icke då! Skit med den träningen då... bye bye till den och Hej soffan & Tv:n! Lilla prins är dock oxå sjuk,  men är nog lite jobbigare för honom.. låter och ser så mycket jobbigare ut iaf!! Vi får hoppas att vi blir friska snart så allt blir som vanligt!!
Hihi Älskling vet då iaf hur han får mig på bra humör!! :P Gofisen min!!
Jag Älskar honom så grymt mycket!! <3

Lördag 4:e Februari!

Tjosan!
Nu har vi kommit hem från Grythyttan/ Hällefors, tebax till urskogen! De dagarna var väl behövt för hälsan! Speciellt shoppingen med mammsen & Robin, åh Lucas så klart! Det var skönt att komma från denna "håla" ett tag, och få umgås med lite folk!
Har funderat en del, jag ska då inte lära Lucas de där köret som mamma lärde oss!
- " Du ska behandla andra som du vill bli behandlad själv!"
Det stämmer då verkligen inte! Så varför ska man behandla andra schysst och sen inte få den behandligen själv? de tycker ja bara är en dålig deal!
Så ny regel!
- " Behandla andra som de behandlar dej!"
Livet blir mer rättvist då! Behandlar någon dej som skit? gör dessama! :)
Och min träning och bra mat...de funkar absolut inte! har ätit så ett bra tag åh inte ätit godis, druckit alkohol eller läsk! åh de gör då ingen skillnad!!
Kunde inte ha ett enda par byxor som ja prova i örebro.. snacka om deprimerande!!
I Give Up This One!!
FAT SUCK`S!

RSS 2.0