Onsdag 15/6

GodisRåttaN^^  
Idag har jag "jobbat" på The Longhorn:) det är roligt, men börjar känna mig ganska så osmidig nu mera!
Och den där inne håller på och sparkar å har sig, en riktig gymnast! känns som jag ska spy ut den varje gång jag böjer mig ner för att ta någonting.. Haha!
Måste låta som en pensionär i andras öron, hah !

Vi har börjat fixa iordning det lilla rummet som vi använde som datarum innan till sovrum åt den lilla plutten. Men lite svårt att inreda när man inte vet vad man kan behöva och vad man inte behöver ha i rummet. Men jag antar att man lär sig det när den väl kommit ut.
och vi försöker inreda de neutralt eftersom vi inte tog reda på vilket kön det va, men det gör ju det hela ännu mer spännande!
Haha! men Rummet har fått en blommig lampa i taket, stora rosa körsbärsblommor på väggen... vet inte om de är så neutralt! haha ! men tänkte att små barn tkr ju om färg, så de kanske går ändå även om de skulle bli en grabb?

Idag är det 8veckor & 1dag kvar tills det beräknade datumet, och jag tkr det är en låång väntan.. "men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge " - får hoppas de stämmer! :)
Börjar bli lite nervös oxå, det var jag inte innan. Men jag antar det hör till de hela, och eftersom det är något som jag aldrig upplevt förut så gör det väl saken lite läskig med.
Men alla andra tjejer/kvinnor har ju klarat de, så får hoppas jag oxå gör det!



Juni!

Hemma!
Vi kom hem från våran lilla semester till föräldrar & släkt, har varit väldigt trevligt! Har träffat många nya ansikten men även kändisar.
När vi var i Älmhult och bodde hos Svärmor så tog vi oss en tripp till Ullared:), hittade många saker som kommer behövas längre fram. vi brände ca 6.500kr på ullared och ca 1.000kr på ikea, på ikea köpte vi en byrå att ha inne i lilla rummet där Bebisen kommer få ha sitt rum :).

Och igår (Lördag) så hade vi öppnings kväll på The Longhorn(restaurangen), började dåligt med dåligt väder med åska,blixtrar och självklart strömavbrott! just i tid tills de första kunderna kom in, men det blev mysigt ändå. fixade med ljus och lampa på batteri. Men strömmen kom tillbaka efter en stund, det kom mycket folk så det blev en bra start ändå! :)

På torsdag så är det bara 8vekor kvar!!! det börjar närma sig!

RSS 2.0