Nu är det inte långt kvar till jul!

Idag har jag försökt komma på vad jag ska ge min prins och alla andra i julklapp... har kommit på vad jag ska köpa till Robin :) men inte till de andra :) skulle vara så mycket lättare om de bara sa : Jag skulle behöva en sån eller en sån.. så vet man ju att de får vad de vill ha :) och de är ju det man vill uppnå!;)
Men egentligen så handlar ju julen inte om vilka julklappar man får eller inte får, utan det är ju en tid då man ska uppskatta varandra och umgås med dem man tycker om och älskar! Presenterna är ju bara ett plus! ;)
Uppskatta & ge mycket värme !
Jag kom på just på hur skönt det skulle vara att bara komma iväg med Robin en sväng, i någon vecka eller två. Till ett varmt och soligt ställe, kanske skulle tagit med sig några kompisar också... bara få vara i solen och få njuta och inte behöva tänka på något annat än varandra. Det låter inte helt fel enligt mig! Men det kostar kosing de! så de blir väl att jobba som en tok framöver, och ta så mycket jobb man orkar:)
Men det är ju självklart inte meningen att man ska slösa alla pengar på en resa ;) skulle ju vilja ha de där huset och den där bilen också...Så får ta en sak i taget! :)  Eller en dag i taget ! :)
<3




Vad som hällst kan hända!



Lev i nuet!!! Man vet aldrig vad som kan hända!!!! Ta vara på dem du älskar och dina nära!! visa dem respekt och glöm inte säga hur mycket du tycker om dem/ älskar dem!! Vad som hällst kan hända!!!

Jag läste just på en FB sida som tillhör/tillhörde en person som nyss gått bort.. Jag kände honom inte.. och inte hans tjej häller... men jag ville se vem de var eftersom många jag känner kände honom, så sökte på hans namn å fick fram hans FB-sida. Där kan man läsa allt fint alla hans nära å kära har skrivit om honom, speciellt hans flickvän som jag tycker så jävla synd om!

Började läsa de hon har skrivit till honom, så jätte fint var de! Började rinna tårar, och när jag börja läsa det sista inlägget jag hitta från henne började jag tänka fy fan om de skulle hänt mig!? :S Vad skulle jag ta mig till!? Vilken obehaglig känsla!

Man ska nog börja tänka på vad man säger till folk, och sina nära & kära!

Lev som om varje dag vore din sista dag....Uppskatta....Skratta...visa kärlek...visa dina känslor.. våga gråta om du vill de... våga stå för det du
vill!

Då vare en ny vecka då!

Idag så har jag vart med prinsen & Simon på fågeljakt! En Orre blev det, fick se 1 Kungsörn oxå det var lite fränt.
Och nu ska jag fara till affärn och handla lite mat, sen ska jag fixa med marinaden till revbensspjällen som står på dagens meny.
Och idag så är det 2 dagar kvar till gaddningen i Örebro, och 3 dagar kvar till operationen.... ser inte fram emot fredagen... har blivit infektion i en av plattorna som jg operera in för någramånader sen.. kul! eller inte!
Har valt att göra denna operation vaken, blir lokalbedövning och lugnande om de behövs. Får väl skylla mig själv eftersom jag valde det själv! De är så drygt med alla spruor och nålar som man måste ha om man ska sövas, så tänkte testa att vara vaken denna gång.
<3

Förlovningen!

18/9 :) Robin gav som förslag att vi skulle äta på Biggan`s här på Näset, och jag som va så slö sa själv klart ja. slippa laga mat och bara bli serverad de säger man inte nej till, kommer dit jag beställer köttbullar & mos. De såg fullt ut på nedre våningen så vi gå upp, jag ser då ett bord som är jätt fint & romantiskt i ordning gjort och säger: oj, någon som ska ha fin middag, vi får gå ner igen. Robin säger: jag vet ;) det är vi som ska!   jag tänkte oj! Shit va fint! rosblad utspredda över en vit duk och andra dekurationer, skit fint! så kommer maten upp, och jag säger: men? de här är ju inte köttbullar?   vi fick hjärtformade brödskivor med nå räckor och majonäs å rom, jätte gulligt :) efter de prisis innan varmrätten kommer in så byter de musik på Sterion. och Robin kommer fram till mig och går ner på knä och frågar: Rebecca, vill du gifta dig med mig?    Jag sitter och försöker att inte börja grina! och säger självklart JA! Mitt hjärta har nog aldrig slagit så fort! kändes som de skulle hoppa ur bröstet på mig!! Fan va glad jag blev!! blir lika glad och hjärtat blir att slå på samma sätt som då varje gång jag tittar på min ring! Helt underbart!!! Helt klart de bästa som hänt mig! <3
(Förkortad version)

Torsdag!

Dagen börjar bra! går upp ca 11, får hamburgare till frukost med Robin. Och nu ska jag ut på promenix med skruttan, sen hem å ta mig en runda på löpbandet! dags att komma igång:). Efter det så ska jag måla taket i hallen, så att vi kan sätta upp hyllan som ska vara där så alla dessa jackor och kläder kan hängas upp.

Wiiieee!!

Yes!!
Älsklingen fick bilen! (köpa) vad gla jag blir :) visserligen så är det jakt den huvudsakligen ska vara till men ändå! :P :P ROLIGT!<3


Jobbar!

Just nu sitter jag på jobbet, jobbat hela dagen och imorn med :). Vi har inte gjort så speciellt mycket idag, åt lunch på Biggan´s(cafe/restaurang) med dem boende. Annars så gör vi bara det gammal vanliga :), men de duger bra det med.
Roxy har fått vart med här nu en sväng på kvällskvisten, men det tror ja hon tyckte var lite små läskigt. Husse är nämligen med Svärfar och tittar på bil, så hon fick vara med mig en stund. Tills moster Anna ;) fick hoppa in som barnvakt :) när hon sluta jobbet , så får Roxy vara där till Husse kommer tebax från Orsa. Får sig nog en lite promenix med Anna & Dorthe skulle jag tro, och de kan Roxy behöva innan läggdags.
Hoppas att bilen som Robin är och kollar på är i bra skick och att han köper den :), skönt att ha två bilar om man ska åt olika håll i mellan åt. Men då hoppas jag ju så klart att han kommer och visar upp sitt nya vrålåk isåfall om de bli köp.:)
Plus att jag kanske kan få mig en lite puss eller två om jag har tur ;) hihi ;)
får hoppas att det här är sånt man ska skriva på bloggen ;) annars säg te ;)
Hejsvejs Lingon face!<3

Hej hopp!

Okej, nu har inte jag en aning hur en blogg funkar eller vad jag ska skriva om. Det var min lillasyster som tyckte jag skulle ha en blogg, så får väl prova!
Får börja smått idag då :)
Jag heter Rebecca Elefant och är född -91, har bott hela mitt liv i Grythyttan och Hällefors men har nu flyttat till den lilla byn Rörbäcksnäs. Det ligger ganska så nära Sälen, och har ganska så nydligen flyttat in i en egen lägenhet med min Pojkvän Robin. vi har ett litet busfrö till valp som heter Roxy oxå, hon är en blandras av Sibirien Husky/ Alaskan Malmute. Det var lite små fakta!
Nu idag så har jag och Robin fixat här hemma i lägenheten, med lite små plock bara. sen har ja suttit vid datorn och sökt lite extra jobb i sälen, men värkar inte finnas något till mej. Men det är bara att fortsätta söka! Man kan ju inte bara ge upp!
Natti Natt! <3


Första inlägget skrivs av lillasyster!

Hej alla i världen!
Nu tycker min syster att det är dags för mig att börja blogga.
Hon saknar att veta vad jag gör och var jag håller hus.
Så jag tänkte att hon och andra vänner kan kika in här och ta del av mitt liv.

/ Lillasyster

RSS 2.0