Glad

GLAD!

Snart så är det jul, en av årets mysigaste dagar:) man umgås med alla man älskar och bara njuter av god mat & varandra. Och sen några dagar senare, den 28/12 så firar jag och Robin ett underbart år tillsammans! och fler ser jag fram emot att fira! Spännande ! Längtar efter mångar fler år!

Har tänkt på en sak....
Och många "vuxna" tycker att man är för ung för att vara seriös och tar inte våra känslor seriöst, men jag förstår inte ålder har väl inget med känslorna att göra?? O
m man kan vara för ung att älska någon då måste de ju finnas en åldersgräns som säger att man är för gammal för att älska någon?
Jag tycker att alla människor bör strunta i åldrarna mera och bara bry sig om att vara lyckliga och njuta av de bra man har i livet än att klaga.. vill par i 20-25 års åldern köpa hus, skaffa barn? så låt dem göra de om dem vill det:) utan att dömma pga åldern!
Jag är snart 20 år och jag vill ha hela fradelrullan, vill ha hus, en ny bil, barn mm.
Och då ska inte komma någon och tycka att nej du är för ung för de, åh dömma mig pga åldern!
Hur ska man då kunna växa upp och ansens vara "vuxen"?
 vart går gränsen till att räknas som vuxen?
Jag vet många som räknas till dem "vuxna" men som är flera gånger så mycket omognare i sätt och beteende än sånna som kanske är mellan 19-25 år?  Varför äre så?
Konstigt tycker jag!
Dags att sluta dömma och ge beröm istället!!


RSS 2.0