Lördag 17/12

En vecka kvar till jul, åh jag känner inte så mycket till julkänsla. Men blir nog bättre om vi får in en julgran:)<3
Jag har kommit på att jag tycker de är väldigt fuskigt att inte killarnas kroppar påverkas av en graviditet! varför ska bara vi få bristningar, gå upp i vikt, svullna upp & massa annat? medand de står där åh ser lika snygga ut hela graviditeten och efter barnet är fött....DE ÄH FUSK!!!

>>>>>>>>>>>>>>Torsdag!<<<<<<<<<<<<<<<

Tjosan!
"Nu har jag åter igen lite fri tid som jag kan spendera på bloggandet."

Sitter och grubblar lite smått på om jag ska sälja min världsbästa golf, eller om jag inte ska de?.
Är egentligen i behov av en större bil, med större skuff! får inte plats med både barnvagn & hundbur i golfi:(.
Och jag har då fattat tycke om en kia sorento! det var en bil som jag kände direkt, Åh den vill jag ha! Just som jag kände med golfen, vilket vissade sig vara en helt underbar bil för mig & som startar i -30 !





De här 2 st har jag fattat tycke om, diesel & bensinare?? hmm?
Men en del folk tycker de här bilarna är helt toppen och super bra! andra säger den totala motsatsen! hur ska jag då kunna bestämma mej?!?!
Schit the same!
Nu till nå helt annat!
Jag tror jag har börjat komma igång lite med träningen :) har varit ute åh gått en timme varje dag hitills denna vecka. Plus att jag har börjat rida lite då ph då, idag var vi ute i 2h. :) det känns i kroppen, åh de har jag saknat!! Jag älskar träningsvärk!! då vet man att man har rört på köttet!! :)

Tisdag 13/12-11 Lucia!

Hej hej! Nu är det ett bra tag sen jag satt mig ner och uppdatera denna lilla blogg, men vill försöka hinna med lite viktigare saker när jag väl får tid att göra något. Nu mera anpassar jag mitt liv efter min underbara lilla son Lucas, så då får man gå efter hanns sovschema om man vill få något gjort på hemma frånten.
Nu den 15:e dec så är Lucas hela 4månader gammal! guud så tiden går fort! och han har förändrats så grymt mycket på de få månaderna han har funnits på denna jord!
Han skrattar,ler, jollrar och försöker ta sig frammåt med sin lilla kropp som inte hänger med för 5öre.
Visst när man är hemma åh är mamma ledig så kanske folk tycker att man inte gör så speciellt mycket, men det är inte "bara" att vara hemma med barn. Man vill jue vara med och se allt som de gör när de utvecklas, jag vill inte missa något! Man har ju inte fler chanser liksom!
Så då kvittar det mig om man får vara hemma ett tag och se allt detta, men visst vissa dagar kanske inte är så underhållande mot vad man kunde göra förut innan man fick barn. Man har ju tid till allt annat sen när de är äldre ju!
Lilla Tomtenissen<3 Här är lilla prinsen min!<3
Glada lilla gofis!<3
Här har han nyss fått en linten utstyrsel från USA som farfar köpte åt honom när han nyss va där<3
Här är min underbara karl Robin & sonen, åh lilla Roxy<3
Nu så har jag börjat försöka få igång min träning igen, mään det går vääldigt sakta framåt. Tar mig en promenix med lilla Roxy & knodden någon gång varje dag, beroende på vädret så klart. Sen "leker" jag på pilatesbollen när jag ska föröska underhålla lilla Lucas & det är ju oxå en form av träning! Man får anpassa sig helt enkelt!
Så vi får väl se om jag någonsin kommer att kunna ha mina kläder som hänger så fint i gardroben och väntar på att användas....
Mannen min har börjat jobba med snöröjning här omkring i skogarna, så dagarna nu mera kan vara ganska så trista. Men det är jue pengarna som man får tänka på, men det är nog ganska så jobbigt att sitta i maskin om dagarna och ploga. Ett pass när det har snöat mycket kan ta ca 14 timmar att göra klart, så det är nog inte så kul de häller. Så vi får väl se om han kan få ledigt den 25:e-27:e så vi kan hinna och träffa min lilla pappa och alla andra i släkten som vi inte kan träffa på julafton. Så vi får ha en liten mini jul efter den riktiga med dem. Hoppas! det var längesen vi såg dem nu.
Får se när jag finner tid till att uppdatera denna igen=)
<3<3<3<3

RSS 2.0